VersConnect is een initiatief van Interkring Vers en Graaggedaan Software. VersConnect helpt verswinkels met een geïntegreerde aanpak van marketing & communicatie activiteiten. Vanuit de winkel én online. Op die manier vindt u aansluiting bij de nieuwe (online) consument, met nieuwe & loyale klanten tot gevolg. 

U bereikt uw klanten optimaal met het VersConnect Instore Communicatie systeem. Met dit systeem brengt u heel gericht uw boodschap op het juiste moment over op de juiste doelgroep. U inspireert en informeert u klanten op het moment dat zij in de winkel zijn met aanbiedingen, smaakvolle sfeerbeelden of informatie over uw winkel.

Met onze jarenlange ervaring in de versbranche weten wij wat voor u prettig werkt. Ons instore systeem is flexibel, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk online te beheren. Zo krijgt u dia sjablonen voorzien van uw eigen logo en kunt u de presentaties vanaf iedere locatie met internet aanpassen.

Het pakket bestaat uit:

  • Beeldscherm(en) inclusief ophangbeugels
  • Instorebox (software)
  • Compleet online systeem om eenvoudig zelf presentaties te beheren en maken inclusief diasjablonen voorzien van uw logo.
  • Professionele fotodatabase
  • Helpdesk voor vragen
  • 3 jaar garantie op de instorebox en beeldschermen

PORTFOLIO

Versconnect heeft al vele ondernemers mogen helpen met Narrowcasting, enkele voorbeelden daarvan kunt u hier bekijken.

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw winkel. Neem dan contact op via 0800 – 8377266.

We zijn maar 1 telefoongesprek verwijderd ..

+31 (0)85 - 760 43 60

P.C. Staalweg 12, 3721TJ Bilthoven
info@graaggedaan.nl

© 2018-2019 Graaggedaan Software BV