Uw zichtbaarheid online is belangrijker dan ooit. De moderne consument oriënteert zich online, alvorens hij/zij besluit uw winkel te bezoeken. Dat doet hij via Google, maar ook via uw website en door op Facebook te kijken.

Graaggedaan Software helpt u met de zichtbaarheid van uw onderneming, zowel online als offline. Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen wij websites en webwinkels voor versspecialisten. Wij zorgen ervoor dat u online goed gevonden wordt binnen Google en adviseren hoe om te gaan met Social Media zoals Facebook.  Ook offline kunnen wij van dienst zijn door middel van Narrowcasting.

Online APK
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Laat u adviseren met behulp van de Online APK. Dit geeft een goed beeld van waar uw onderneming staat en waar verbetering te behalen valt. Daarbij kijken wij naar onderstaande punten:

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Laat u adviseren met behulp van de Online APK. Dit geeft een goed beeld van waar uw onderneming staat en waar verbetering te behalen valt. Bekijk hiernaast het Online APK formulier.

Wilt u weten hoe u meer klanten en ook NIEUWE klanten krijgt? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier

We zijn maar 1 telefoongesprek verwijderd ..

+31 (0)85 - 760 43 60

P.C. Staalweg 12, 3721TJ Bilthoven
info@graaggedaan.nl

© 2018-2019 Graaggedaan Software BV