085-7604360maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:00 uur

Actuele product-en prijsinformatie

Kassakoppeling

Één van de grootste uitdagingen van een webwinkel is het beheer. Het is vaak al druk genoeg in de winkel, waardoor prijs- en assortimentswijzigingen er nog wel eens bij inschieten. Dat is zonde, omdat een up-to-date assortiment cruciaal is voor het succes van de webwinkel. Klanten verwachten dat prijzen in de online winkel gelijk zijn met de prijzen in de fysieke winkel. Prijsverschillen in beide winkels veroorzaken wantrouwen en resulteren in minder verkoop online. Het bijwerken van prijs- en productinformatie is een tijdrovende klus. Hierdoor heeft Graaggedaansoftware een koppeling met kassasystemen gebouwd. Hierdoor worden alle wijzigingen in het kassasysteem 1 op 1 doorgegeven aan de webwinkel. Alle prijzen, aangeboden hoeveelheden, assortimentsveranderingen of gewijzigde omschrijvingen worden overgenomen uit het kassasysteem. De webwinkel is op deze manier altijd up-to-date is en dat scheelt veel tijd en moeite.

TFC-Services BV ontwikkelt software voor de versdetailhandel en biedt complete oplossingen voor winkelautomatisering. Graaggedaan is met TFC een exclusieve samenwerking aangegaan en heeft samen met TFC een succesvolle webwinkelkoppeling gebouwd. Beide systemen kunnen hierdoor goed met elkaar communiceren. Vanaf nu heb je altijd gegarandeerd actuele prijzen in de webwinkel met een TFC koppeling!

Lenstra Informatica is een automatiseringsbedrijf dat het programma WeightManager levert. Deze software verbindt weegschalen van diverse merken en types met een pc.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand